Construccions Salvador París

Construccions Salvador París som una empresa de construcció i serveis, ubicada a Les Garrigues, que neix amb la voluntat d’oferir l’assistència competent en totes les activitats orientades a la gestió integral i reformes.

Construccions Salvador París es va constituir amb la finalitat de crear una empresa molt diversificada en diferents àmbits, essent la construcció el seu punt fort, amb professionals que aporten més de 20 anys d’experiència, i obres realitzades tant en el sector públic com en el sector privat. 

Construccions Salvador París gestiona el vostre projecte, des de l'anàlisi exacte i l'assessorament, fins a l'execució final del servei requerit.  Les nostres àrees de negoci es fonamenten en els camps del’obra pública, residencial, industrial, agrícola i ramadera, tot oferint serveis d’enginyeria, rehabilitació, nova construcció, instal·lacions auxiliars, eficiència energètica, jardineria i neteges integrals.

Els nostre valor principal: Complir sempre els compromisos adquirits. Per això comptem amb les millors eines de solvència tecnològica i amb una àmplia experiència en cada un dels sectors d'actuació. La implicació del nostre equip humà i el nostre compromís de qualitat és  la nostra millor senya, feta evidència en cada un dels projectes que emprenem.

La nostra missió:  Convertir-nos en un proveïdor fonamental de les necessitats constructives i de serveis dels nostres clients, i això és possible per la política de qualitat i confiança que desenvolupem en tota la nostra organització, basada sempre en el compromís, la honestedat, l'eficiència i l'aprofitament d'eines tecnològiques.

web creada per Natal Comunicació